Efter års pause vender kulturguiden tilbage, det er Faaborg Turistbureau og Visit Faaborg der står bag.

Faaborg: Kunst og kulturelskere der vælger at ligge vejen forbi Faaborg, kan glæde sig over et nyt spændende tiltag. En ny spændende guide i lommeformat, der forener kunst og kultur i det sydfynske og ikke mindst Faaborg

Kunstnerkolonien Faaborg

Faaborg har i mange år været kendt for kunst og for at være et sted hvor kunstnere søgte hen for at få inspiration og ikke mindst ro. Mest kendt er måske ægteparret Anna og Fritz Syberg, men her mere end 100 år senere spirer kunsten stadig og med den nye guide kan alle nemt dykke ned i historien

Kunst til enhver

Den nye guide indeholder noget for enhver smag, om du er til malerkunst, keramik, antikviteter, glaskunst eller måske noget helt andet, så er det et bredt udvalg i den nye guide, som udover kunst også byder på et udvalg af oltidsminder og historiske minder

På tur i Faaborg

I byen kan man ved hjælp af forskellige skulpturer skabe sin egen guidede tur, men med det trykte eksemplar i hånden, er mulighederne for at gå på opdagelse nærmest uendelige. Derudover kan man stadig bestille guide ture på turistkontoret hen over hele somme

Selv guiden er udgivet i 10.000 eksemplarer, i et praktisk lommeformat og kan fås på VisitFaaborg / Faaborg Turistbureau på Torvet 19 i Faaborg.