Ekstrem søndag i Svanninge Bakker

Søndag blev der løbet “Extrem Marathon” og “Extrem Løb” i Svanninge Bakker.

Faaborg Ski og Motionsklub havde inviteret til løb på en ualmindelig hård rute på 4,2 km.  Bakkerne på rundstrækningen var særdeles stejle, og det blev til rigtig mange højdemeter, hvad enten man løb en hel marathon eller kun nogle omgange på ruten.

Det var valgfrit, hvor mange omgange af 4,2 km den enkelte løber kastede sig ud i.
Det gav mulighed for at prøve, hvordan et extrem løb er, og så lade distancen afhænge af kræfter og rutine.

Naturlegepladsen fungerede som stævneplade for løbet, der blev afviklet flot søndagsvejr.

Hurtigste kvinde på de 10 omgange, svarende til en marathon blev:
Ane Marie Veggerskilde fra Faaborg Ski og Motionsklub i tiden 4:37:21,00.

Hun var også den eneste kvinde, der klarede at gennemføre 10 omgange af 4,2 km. i det bakkede terræn.

På herresiden var Martin Ohlsen fra løbeklubben DULK hurtigste mand i imponerende 3:35:42,00 efterfulgt af lokale Eg Groa (4:00:43,00) og Thomas Schultz Hansen (4:18:16,00)