Tekst: Henrik Poulsen

Gæsterne til søndagsmødet på det grønne gulv havde taget turen fra Egå til Faaborg.
Det er her at HEI Skæring, rent geografisk hører hjemme.
Håndboldmæssigt ligger de næst-sidst i 2. division.

Det var dog ikke til at se på banen, hvor de i første halvleg mere end drillede de blå-hvide fra Faaborg ØH, der med en sejr i dagens opgør kunne rykke op på rækkens anden plads og den eftertragtede opspilsplads til 1. division.

Hjemmeholdet prøvede og prøvede – og brændte og brændte.
Det var ikke meget, der lykkedes i 1. halvleg, hvor østjyderne nærmest bankede bolden i kassen efter behag, samtidig med at stemmelejet hos Faaborg ØH træner Johnny Hvid Sunesen steg betragteligt. Ved pausen viste tavlen på halgavlen 14-19.
Det lignede ikke en rar søndag for publikum på de kolde sæder i Forum Faaborg.

Om træner Sunesen serverede energidrik eller kontante skideballer i pausen, er ikke helt til at lokke ud af ham. Det var dog et fuldstændig forvandlet hjemmehold, der mødte op til kampens anden halvdel.

Efter 12 minutter af 2. halvleg havde Faaborg ØH hentet gæsternes forspring, og derfra så de sig aldrig tilbage. Bum bum bum…
Pludselig fløj boldene om ørerne på Skæring målmanden, og da dommerne fløjtede for sidste gang, havde cifrene på måltavlen ændret sig til 33-27, og smilet var tilbage på læberne hos både Sunesen og hjemmepublikummet.

Hvor lang tid Faaborg ØH får lov til at nyde på rækkens 2. plads, er uvist, og ingen tør tale om muligheden for opspil til 1. division. Slet ikke Johnny Hvid Sunesen.