Faaborg ØH stjal det ene point få sekunder før slutfløjtet

Tekst: Henrik Poulsen

De spillede elendigt – Faaborg Øhs herrer fra 2. division tirsdag aften i Forum Faaborg, hvor Skovbakken var på besøg. Det var kun med det absolut yderste af neglene, af det lykkedes at kæmpe det ene point i hus i en vinterkold arena. Kampen endte efter en del dramatik 27-27 efter 10-15 ved pausen.

Johnny Hvid Sunesens tropper plejer at kunne nydes som en velsmurt maskine, der spinner uden de store mislyde, men i går var en hakkende dieselmotor mere billedet på de blå-hvides optræden på hjemmebanen.

Skovbakken overraskede og spillede hurtigt, offensivt og særdeles effektivt.
Hjemmeholdet derimod kunne ikke finde løsningerne hverken i forsvar eller angreb.

Da det så aller værst ud i 2. halvleg, førte Skovbakken med otte mål, og det lignede en tabt tirsdag for Sunesen og Co.

MEN, man kan sige meget om taktik, tabte dueller og brændte chancer, det endte med at blive rå fight og viljestyrke, der fik Faaborg ØH og hjemmepublikummet tilbage på sporet.

Langsomt, og på ingen må sikkert, gnavede hjemmeholdet sig ind på gæsterne.
Tænderne blev bidt sammen, og selv om rod ved dommerbordet kostede Faaborg ØH en unødig udvisning, og formentligt fik sendt Johnny Hvid Sunesens blodtryk på overarbejde, så holdt spillerne fokus.

Det hele endte i hænderne på Christian Povlsen, der 10 sekunder før tid kunne sende bolden i nettet bag Skovbakkens forsvar til slutresultatet 27-27.

Retfærdighed kan ikke bruges til noget i sport.
Det kan fightervilje til gengæld, og det beviste Faaborg ØH igen tirsdag aften.