Grimt uheld i flot Faaborg ØH sejr

Faaborg ØHs håndboldherrer fik lørdag sin første sejr i håndboldens 2. division.

Det skete i den første hjemmekamp i Forum Faaborg, hvor ambitiøse HK Give Fremad blev besejret med 30-28 efter 15-13 ved pausen.

Kampen vil desværre ikke kun blive husket for den flotte sejr, men også for den meget grimme uheld, Faaborg ØH profilen Andreas Pihl blev ramt af.

Midt i 2. halvleg gik et sus igennem Forum Faaborg, da Andreas Pihl efter et ellers harmløst sammenstød med en modstander, faldt om på gulvet ,og skreg af smerte, da hans knæskal havde revet sig løs.
Situationen gav tydelige minder om en tilsvarende situation ved fodbold EM i 92, hvor Henrik Larsen i en kamp mod Holland, måtte forlade mesterskabet med et ødelagt knæ.

Kampen måtte afbrydes cirka tyve minutter, mens en ambulance nåede frem og Andreas Pihl til store klapsalver, kunne forlade hallen endnu uvis om sin nære håndboldfremtid.

Flere af Faaborg ØH spillerne vandrede chokerede rundt på banen, flere med tårer i øjnene og de lignede ikke nogle der umiddelbart havde lyst til at spille mere håndbold denne lørdag eftermiddag.

Men træner Johnny Hvid Sunesen kaldte spillerne sammen og fik tilsyneladende sagt nogle rigtige ord, for da kampen igen blev fløjtet i gang, kæmpede de formidabelt videre i begge ender af banen.

Derfor var også stor jubel både på og uden for banen, da kampen endelig kunne fløjtes af og de to point sættes ind på Faaborg ØH kontoen.