1500 til våd fodbold i Horne

Den 20. udgave af Fodboldfestivalen blev nok en anelse mere våd, end tilskuere og arrangører havde håbet på.

Der var ellers blev krydset fingre for tørvejr mange steder på Horneland op til showkampen i mellem F.C. Nordsjælland og Liverpools U-23 talenter, men lige lidt hjalp det.

I anden halvleg væltede massiv regn og torden ind over Egsfield Ground, og kampen måtte afbrydes i 10-15 minutter, inden de to hold atter kunne sendes på banen.

De 1512 fremmødte tilskuere blev ud over det lokale skybrud vidne til en målrig kamp med højt tempo og intensitet.

Efter en 1-0 føring ved pausen til F.C. Nordsjælland, kom der for alvor fart i målscoringen i anden halvleg, og kampen endte med en 4-2 sejr til de danske superliga-dukse.